Адміністрація судноплавства отримала нового керівника

У п’ятницю, 23 грудня, Кабінет міністрів на засіданні розглянув кадрові питання. Так, Євгенія Ігнатенка призначили новим головою Державної служби морського і внутрішнього водного транспорту та судноплавства (Адміністрації судноплавства).

Відомство реалізує державну політику у сфері морського та річкового транспорту, торговельного мореплавства, судноплавства на внутрішніх водних шляхах, навігаційно-гідрографічного забезпечення мореплавства, а також у сфері безпеки на морському та річковому транспорті (крім сфери безпеки мореплавства суден флоту рибної галузі).

Водночас звільнили Віталія Кіндратіва, який очолював Адміністрацію судноплавства з серпня 2021 року.

«З перших днів повномасштабного російського вторгнення Євген мобілізувався до лав ЗСУ як командир взводу 59-ої бригади імені Якова Гандзюка. Євген Ігнатенко та його побратими брали участь у звільнені Херсону від російських окупантів. Має відзнаку – орден «За заслуги» ІІІ ступеню», — повідомили в Міністерстві інфраструктури.

Євгеній Ігнатенко з 2017 року обіймав посаду комерційного директора компанії «Грейн-Трансшипмент». До цього з 2013 по 2017 рік працював директором судноплавної компанії «Нібулон».

Також є співвласником (33,0%) компанії ТОВ «Факторинг Південь» та (50,0%) компанії ТОВ «Ніка-Грейн трейдинг». З 2020 року — депутат Миколаївської облради VIII скликання від партії «Слуга народу».

Про це повідомляє NewPort з посиланням на USM