ДП «АМПУ» отримало від Японського агентства міжнародного співробітництва будівельну техніку

В рамках Угоди між Урядами України та Японії про технічне співробітництво та грантову допомогу, у межах Проєкту екстреного відновлення та реконструкції, який реалізується через Японське агентство міжнародного співробітництва (JICA), Одеська філія ДП «АМПУ» отримала 2 одиниці будівельної техніки – екскаватори-навантажувачи.

«Ми вдячні агентству JICA за підтримку. Передана будівельна техніка дозволить Одеської філії здійснювати відновлення та реконструкцію портової інфраструктури. Також, ми дуже вдячні Міністерству розвитку громад, територій та інфраструктури України за оперативне реагування на потреби ДП «АМПУ» та використання можливостей міжнародної співпраці», – наголосив Голова ДП «АМПУ» Юрій Литвин.

Угода між Урядом України та Урядом Японії про технічне співробітництво та грантову допомогу ратифіковано 01.07.2004 р. Проєкт екстреного відновлення та реконструкції реалізується за фінансового сприяння Уряду Японії через Японське агентство міжнародного співробітництва (JICA). З боку України бенефіціари – Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України і Міністерство енергетики України.

Про це інформує NewPort з посиланням на Адміністрацію морських портів України