Компанія «Risoil» продовжує будівництво двостороннього пірсу в порту Чорноморськ

Роботи з будівництва розпочались ще навесні минулого року із залученням фахівців з різних країн світу. Проте з 24 лютого були вимущено зупинені на півроку.

«Провідні компанії галузі – ADEPT GROUP, С-Инжиниринг («S-engineering»), «Еталон» – оперативно сформували колективи, що було досить складним завданням в цих умовах, та повернулись до активного монтажу металоконструкцій.

На висотах понад 40 м зараз, коли погода є нестабільною, професійно виконує роботи «ТІС-Гідротехника». А німецька компанія «Neuero» продовжила виготовляти та доставляти необхідне нам обладнання для повного завершення об’єкта.

Таке стає можливим завдяки досвіду і професійності всіх, з ким сьогодні Risoil пліч-о-пліч працює над реалізацією власного інвестпроєкту. Критерії до нього залишаються незмінними – це буде безпечний, сучасний та ефективний комплекс.

Нагадаємо, що запуск пірса дозволить не лише збільшити вантажообіг та нарахування до бюджетів різних рівнів, а й стане початком нового етапу розвитку всього порту «Чорноморськ»

Про це повідомила компанія «Risoil» на своїй сторінці у Facebook.