Компанія Soul Marine розпочинає будівництво нового складського зернового терміналу на Дунаї

Компанія Soul Marine, яка була створена на початку літа цього року, почала будівництво нового складського зернового терміналу в Ізмаїлі.

Компанія має намір створити термінал з обсягом одноразового зберігання 20 тис. тонн – чотири склади по 5 тис. тонн кожний. Перша черга на 10 тис. тонн буде готова наприкінці серпня, друга — в середині вересня.

Термінал матиме свою лабораторію, ваги та обладнання для обробки вантажів.

Soul Marine надаватиме послуги  із зберігання, перевалки, агентування й експедирування вантажів, повний супровід як авто- та залізничного, так і морського транспорту.

Ще один напрямок розвитку — це трейдинг та консалтинг.

Через нестачу місця для будівництва свого причалу, компанія  планує працювати через інших портових операторів, що дасть змогу вантажити судна на різних причалах Ізмаїла. Основним портовим терміналом, на який орієнтується компанія, це ПрАТ «Дунайсудоремонт». Також розглядається співпраця з ДП «Ізмаїльський морський торговельний порт».

У жовтні Soul Marine планує вийти на 60 тис. тонн перевалки через свої склади, а до кінця року — на 100 тис. тонн перевалки на місяць. Також планується відправляти 10 тис. тонн свого вантажу як трейдер.

Наразі, компанія працює над придбанням власного майданчика для прийому та вивантаження залізничних вагонів.

Про це повідомляє NewPort  з посиланням на Порти України