Нібулон отримає кредит від ЄБРР на суму близько 25 млн євро

ЄБРР підтримує розширення пропускної здатності річкових транспортних мереж для перевезення сільськогосподарських товарів

Наприкінці червня Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР) погодив надання кредитних коштів для компанії Нібулон.
Мова йде про те, що ЄБРР готовий профінансувати до 25 млн. євро у трирічному проєкті компанії Nibulon SA, загальна вартість якого складає близько 100 млн. доларів США. Кредит видається під заставу для фінансування сезонних потреб у оборотних коштах, пов’язаних з торговими операціями Nibulon Group, повідомляє NewPort з посиланням на сайт фінансової установи.

Мета надання кредиту ЄБРР – підтримка вдосконалень Nibulon Group щодо корпоративного кліматичного управління, кліматичної стратегії та впровадження низьковуглецевих перевезень –  постійний розвиток і максимальне використання річкових логістичних мереж.

“Нібулон” планує розширити пропускну здатність річкових транспортних мережах для сільськогосподарських перевезень.

Група «Нібулон» – провідний український інтегрований експортер та виробник зернових / олійних культур, що управляє однією з найбільших логістичних мереж зберігання та транспортування зерна в Україні.