Порт Роттердам впроваджує комплексне планування внутрішніх контейнерних перевезень

Порт Роттердама підписався на використання інтегрованого планування після пілотного проекту, який призвів до швидшої обробки суден внутрішнього плавання.

 

 

Nextlogic врівноважує попит та пропозицію на обробку внутрішніх контейнерних перевезень. Оператори барж заздалегідь вводять інформацію про ротацію, заходи та вантаж у Nextlogic для кожного внутрішнього судна. Контейнерні термінали та порожні склади роблять те саме щодо доступної пропускної спроможності. Nextlogic поєднує інформацію для створення оптимізованого розкладу для всіх сторін, який оновлюється кожні 15 хвилин 24/7.

Близько 60% обсягу внутрішніх перевезень порту – з чотирьох глибоководних терміналів і 15 операторів барж – зараз планується через Nextlogic. П’ятий глибоководний термінал, депо порожніх вантажів та інші оператори барж готуються до підключення до системи.

«Комплексне планування – це шлях до оптимальної продуктивності для кожного в порту Роттердама», – заявив у своїй заяві Тійс ван ден Хевел, член правління VITO, Асоціації операторів внутрішніх терміналів Нідерландів.

Чим більше учасників приєднається у майбутній період, то краще стане Nextlogic».

«Кінцева мета, – сказав Сійбранд Пот, виконуючий обов’язки директора Nextlogic, – полягає в тому, щоб зробити прозорішим і ефективнішим порт, який принесе користь усім».

Про це повідомляє NewPort з посиланням на Splash